">A harmónia megélésére vágyik testünk, lelkünk. A test a lélek tükörképe, mely fájdalmaival, tüneteivel mutatja nekünk az utat. Konfliktusoknál egy energetikai blokk keletkezik az agyban és a testben is. A Bowen kezelés lényege, hogy a test különböző részein elvégzett speciális mozdulatokkal újrahangolja az agyban a kikapcsolt vagy rosszul működő idegpályákat, feszültségmentesít, enyhülést ad. A világ egyik leghatékonyabb lazítási, relaxációs technikája, amely a múlt században, Tom Bowennek köszönhetően vált ismertté.. Ma már világszerte használják feltöltődésre, relaxálásra.

Tovább

  

A kezelést egy állapotfelmérő beszélgetés, konzultáció előzi meg. A kezelés ideje alatt Ön egy masszázságyon fekszik, nyugodtan, a lehető legkényelmesebb helyzetben a hasán és/vagy a hátán. Ha nem tud feküdni, mert pl. várandós vagy más speciális fizikai állapota van, akkor széken ül. A kezeléshez célszerű lezser, puha, nem feszes ruhába öltözni.  
A kezelés a test meghatározott pontjain történik. Speciális izom- és kötőszöveti fogások sorozatából áll, amely képes a testi-lelki problémák és sérülések pozitív befolyásolására. A mozdulatok a lágy kötőszövetek felszíni mélységében történnek, gyengéden, fájdalommentesen.

A bőrfelszínen, vagy vékony ruharétegen keresztül alkalmazott precíz fogásokat szünet követi. Ezalatt a test időt kap arra, hogy a technika által keltett ingereket és az azokra adott testi válaszokat az agy feldolgozza, és beintegrálja, s csak ezután jöhet a következő fogás. A módszer csendet és nyugalmat igényel.  Tovább >>Effective Planning

Általános Bowen KezelésStresszoldás, feszültségmentesítés .

A Bowen alapkezelés már első alkalommal is ellazító élmény. A masszázságyon fekve, kellemes környezetben, betakarva, a csendben magunkra figyelve érezhetjük, ahogy a finom-speciális érintések és fogások milyen megnyugtatóan hatnak ránk.  Az alapkezelés derék, hát és nyakkezelést tartalmaz. Gyakran már ez is elegendő a teljes feltöltődéshez, harmonizációhoz. Aztán egy hét múlva már lehet folytatni a test és lélek mélyebb rétegeivel.

Tovább
Effective Planning

Baba - Mama BowenBowen kezelés a Babának és a Mamának is!.

Akár várandós már, akár még csak tervezi a gyermekáldást, vagy ha már megszületett a kisbabája, netán már több gyermek édesanyja, tisztában van azzal, hogy ez egy más állapot, amely csodálatos érzés, mégis sok szorongással és váratlan helyzettel, kibillent állapottal teli időszak. Egész embert kíván, testi-lelki harmóniában.

A bowen technika gyengéden és tiszteletteljesen, finoman és mellékhatások nélkül, mintegy fizikális homeopátiaként hat az öngyógyító folyamatokra.

Gyermekáldás

Maga a csoda, amelyre többnyire minden nő vágyakozik. Azonban van, hogy nem sikerül. Úgy érezi, kudarcot vallott. Orvosilag semmi nem indokolja, hogy a teherbeesés nem jön létre, ezért talán már a lombikprogramon gondolkodik. Ám mielőtt ilyen erőteljes külső beavatkozást választana, jöjjön el egy bowen konzultációra és kezelésre. Van, hogy néhány kezelés elég ahhoz, hogy a harmóniából kibillent női szervezet újra békés, befogadó bölcsővé váljon. A leendő édesapák kezelése is indokolt, hisz gyakran az ő túlterhelt, stresszes állapotuk miatt nincs elegendő spermaszám, amely a bowen kezelések hatására bizonyítottan sokszorozódik és élettel telivé válik.

 Kismamáknak

A várandóság idejét áldott állapotnak is nevezik, hisz egy új élet fejlődik bennünk, s óriási felelősség mind a lelki, mind a testi harmóniánk fenntartása. Mi is újjászületünk ezalatt. Ám egyben nagy megterhelés ez, melyre gyönyörű anyanyelvünk a terhesség kifejezéssel is utal.

A Bowen technika kiváló a kismamáknak hát, gerinc, derékfájdalmakra, reggeli rosszullétekre, gyomorégésre, székrekedésre, fáradékonyságra, mellfeszülésre, fejfájásra, lábdagadásra, s ellazulásra. Óriási előnye, hogy nem kell gyógyszerekkel terhelni a testet akut tüneteknél sem, mint pl. megfázás, köhögés.

Támogatást nyújthat szülésnél és a szülés utáni helyreállításban is, a medence megterhelt állapotának oldásában, a tejelválasztásnál fellépő mellgyulladás enyhítésében.

 

 Újszülöttek, kisgyermekek

A szülés, megszületés nagy megterhelés anyának és gyermeknek egyaránt. Ha minden a természetes úton történik is, komplikáció mentesen és háborítatlanul, akkor is lehetnek olyan blokkok, sérülések, amelyek hosszútávon gondot okozhatnak. A baby bowennel újszülött gyermeket is lehet kezelni, s ezzel azonnal oldódnak a feszültségek, s elkerülhetők későbbi fejlődésbeli rendellenességek, amelyek gyökere itt volt, mint pl.: csípőproblémák, tónustalanság, nyaki merevség, emésztési gondok, nyugtalanság.

A csecsemő és kisgyermekkor gyakori panaszai: hasfájás, emésztési gondok, ekcéma, allergia, asztma, fülgyulladás, orrfolyás, gyakori sírás, mozgásfejlődésben való elmaradás, fogzási tünetek és a késői beszédfejlődés. Néhány gyengéd fogás azonban oldja mindezt, s akár teljesen meg is szünteti.

A módszer hatékonyságát növeli, ha a gyermek és az édesanya egyidejűleg kap kezelést, mivel a lelki köldökzsinór 7, esetenként akár 12 éves korig is fennáll.

A Bowen technikával egyszerre lehet mindkettőjüket kezelni, s jótékony hatása azonnal megmutatkozik.

  


Tovább
Effective Planning

Bowen Kezelés Sportolóknak!Sportolóknak lazító és helyreállító Bowen Kezelés.

Van, aki azért sportol, mert jó érzés, erőt ad, lendületet, harmóniát. Van, aki azért, mert győzni is akar, s ezért mindent megtesz. Ha azonban lesérülünk, akkor a mozgás, ami a lételemünk, amikor egészségesek vagyunk, nehezen folytatható. 

Tovább


"Alattad a föld, feletted az ég, benned a létra." W. S.

Röviden, mert valójában feleslegesek a szavak, ha már szívből élsz: Élni, lenni tenni jó! Ha bennem béke van, a világomban is az van. 

Hosszabban: mert a szavak segítik a megértést, a tudatosság fejlődését.

Hosszú volt az út idáig, és még nincs vége. Édesanyám mindig azt mondta, írjak már egy könyvet az életemről. Talán majd egyszer... most még járok rajta és napról-napra új fejezettel bővül.

Egészségügyi családból származom, mégis 30 éve holisztikus szemléletű vagyok.Eleinte homeopátivál és gyógynövényekkel gyógyultam, majd a lélek létrán kerestem a megoldásokat.

20 évig tanárként léteztem, és ma is tanítok, csak már azt, ami a saját tapasztalataimmal átégetett hiteles tudás az élet, a létezés értelméről, az úton járás öröméről.

10 éve megismerkedtem a GNM alaptörvényeivel, megértettem, hogy a betegségeknek biológiai értelme, célja, rendeltetése van, amely a túlélésünket szolgálja. A test a lélek tükörképe, amely fájdalmaival, tüneteivel mutatja nekünk az utat. Elsődlegesen a lelkünk a változás kulcsa. A tudatossággal képesek vagyunk egyre feljebb jutni a Lélek Létrán, a gyűl-öletből, a szer-etetbe, a fél-elemből a szer-elembe.

Tovább >>Küldetésem, hogy minél több ember megtapasztalhassa a Bowen technika jótékony, harmonizáló hatását. Ezért az alább feltüntetett árakhoz képest lehetőség van családi kedvezményre az első konzultáció után.

Időpont egyeztetés telefonon:

+36205460222

Amennyiben épp nem tudom fogadni a hívását, kérem, hagyjon üzenetet: melyik helyen( Vác-hétfő, Gödöllő-kedd, Budapest-szerda, csütörtök) szeretné a Bowen alkalmazását, valamint délelőtt vagy a délutáni időpont az alkalmasabb Önnek. 24 órán belül visszahívom. Köszönöm türelmét!

Amikor a lefoglalt időpontra nem tud jönni, kérem, legkésőbb 24 órával előtte jelezze, különben 3 ezer Forint készenléti díj kerül felszámításra, amely a következő alkalomkor fizetendő. 

Az árak és a kedvezmények 2018. július 1-jétől érvényesek szeptember 15-ig.

Addigra megújul a honlapom és bővül a szolgáltatások köre is új bérletekkel és konzultációs valamint kezelési lehetőségekkel.

Addig is csodás, pihentető nyarat kívánok Mindenkinek!Felnőttkorúak >>               Baba és gyermek >>

Felnőttkorú első konzultáció, Bowen alkalmazás

Ingyenes/Ajándék

A haladó szintű Bowen kezelésekkel átlag 2-5 alkalom alatt megoldódnak akut elváltozások, így minden 6. alkalom az én ajándékom Önnek.

+1 ajándék minden 6. alkalomnál: egy 50%-os kedvezményre jogosító(6.000 Ft kedvezményt érő) első konzultációs Bowen kezelés ajándék kártya, amelyet családtagja vagy ismerőse 30 napon belül válthat be.

Tapasztalatok megbeszélése, személyre szabott Bowen alkalmazás

7.000

Rendszeresen, legalább 6-8 hetente, prevencióra járó vendégek, akik aktívan vitték eddig is a Bowen technika jó hírét :) 

+1 ajándék minden alkalomnál: egy 50%-os kedvezményre jogosító(6.000 Ft kedvezményt érő) első konzultációs Bowen kezelés ajándék kártya, amelyet családtagja vagy ismerőse 30 napon belül válthat be.

EZ AZ

Amennyiben az Édesanya is igénybe veszi a szolgáltatást, a baba- és gyermekkezelés INGYENES!

Ajándék/Ingyenes

A haladó szintű Bowen kezelésekkel átlag 2-5 alkalom alatt megoldódnak akut és akár krónikus elváltozások is, így minden 6. alkalom az én ajándékom a gyermekének.

+1 ajándék minden 6. alkalomnál: egy 50%-os kedvezményre jogosító(6.000 Ft kedvezményt érő) első konzultációs Bowen kezelés ajándék kártya, amelyet családtagja vagy ismerőse 30 napon belül válthat be.

Amennyiben az Édesanya is igénybe veszi a szolgáltatást azonos időben, akkor a baba- és gyermekkezelés INGYENES!

EZ AZ

Bármilyen kérdése, észrevétele van,  előre is köszönöm bizalmát. 

Igyekeztem a weblapon a leggyakoribb kérdésekre választ adni.  A Magyar Bowen Egyesület tagjaként ( www.bowen.hu ) elsődleges célom, hogy itthon is minél többen megtapasztalhassák ennek a gyengéd és erőszakmentes feszültségoldó technikának a jótékony hatásait. Tapasztalatszerzésre lehetősége van ismeretterjesztő Bowen előadásaimon és Lélek Létra tanfolyamaimon, valamint személyes konzultációkor.

Bejelentkezés telefonon: +36205460222

Amennyiben épp nem tudom hívását fogadni, kérem, hagyjon üzenetet: melyik helyen( Vác-hétfő, Gödöllő-kedd, Budapest-szerda, csütörtök) szeretné a Bowen alkalmazását, valamint délelőtt vagy a délutáni időpont az alkalmasabb Önnek. 24 órán belül visszahívom. Köszönöm türelmét!