">A harmónia megélésére vágyik testünk, lelkünk. A test a lélek tükörképe, mely fájdalmaival, tüneteivel mutatja nekünk az utat. Konfliktusoknál egy energetikai blokk keletkezik az agyban és a testben is. A Bowen kezelés lényege, hogy a test különböző részein elvégzett speciális mozdulatokkal újrahangolja az agyban a kikapcsolt vagy rosszul működő idegpályákat, feszültségmentesít, enyhülést ad. A világ egyik leghatékonyabb lazítási, relaxációs technikája, amely a múlt században, Tom Bowennek köszönhetően vált ismertté.. Ma már világszerte használják feltöltődésre, relaxálásra.

Tovább

  >>E-mail küldés

A kezelést egy állapotfelmérő beszélgetés, konzultáció előzi meg. A kezelés ideje alatt Ön egy masszázságyon fekszik, nyugodtan, a lehető legkényelmesebb helyzetben a hasán és/vagy a hátán. Ha nem tud feküdni, mert pl. várandós vagy más speciális fizikai állapota van, akkor széken ül. A kezeléshez célszerű lezser, puha, nem feszes ruhába öltözni.  
A kezelés a test meghatározott pontjain történik. Speciális izom- és kötőszöveti fogások sorozatából áll, amely képes a testi-lelki problémák és sérülések pozitív befolyásolására. A mozdulatok a lágy kötőszövetek felszíni mélységében történnek, gyengéden, fájdalommentesen.

A bőrfelszínen, vagy vékony ruharétegen keresztül alkalmazott precíz fogásokat szünet követi. Ezalatt a test időt kap arra, hogy a technika által keltett ingereket és az azokra adott testi válaszokat az agy feldolgozza, és beintegrálja, s csak ezután jöhet a következő fogás. A módszer csendet és nyugalmat igényel.  Tovább >>


E-mail küldés

Effective Planning

Általános Bowen KezelésStresszoldás, feszültségmentesítés .

A Bowen alapkezelés már első alkalommal is ellazító élmény. A masszázságyon fekve, kellemes környezetben, betakarva, a csendben magunkra figyelve érezhetjük, ahogy a finom-speciális érintések és fogások milyen megnyugtatóan hatnak ránk.  Az alapkezelés derék, hát és nyakkezelést tartalmaz. Gyakran már ez is elegendő a teljes feltöltődéshez, harmonizációhoz. Aztán egy hét múlva már lehet folytatni a test és lélek mélyebb rétegeivel.

Tovább
Effective Planning

Baba - Mama BowenBowen kezelés a Babának és a Mamának is!.

Akár várandós már, akár még csak tervezi a gyermekáldást, vagy ha már megszületett a kisbabája, netán már több gyermek édesanyja, tisztában van azzal, hogy ez egy más állapot, amely csodálatos érzés, mégis sok szorongással és váratlan helyzettel, kibillent állapottal teli időszak. Egész embert kíván, testi-lelki harmóniában. 

Tovább
Effective Planning

Bowen Kezelés Sportolóknak!Sportolóknak lazító és helyreállító Bowen Kezelés.

Van, aki azért sportol, mert jó érzés, erőt ad, lendületet, harmóniát. Van, aki azért, mert győzni is akar, s ezért mindent megtesz. Ha azonban lesérülünk, akkor a mozgás, ami a lételemünk, amikor egészségesek vagyunk, nehezen folytatható. 

Tovább

"Alattad a föld, feletted az ég, benned a létra." W. S.

Röviden, mert valójában feleslegesek a szavak, ha már szívből élsz: Élni, lenni tenni jó! Ha bennem béke van, a világomban is az van. 

Hosszabban: mert a szavak segítik a megértést, a tudatosság fejlődését.

Hosszú volt az út idáig, és még nincs vége. Édesanyám mindig azt mondta, írjak már egy könyvet az életemről. Talán majd egyszer... most még járok rajta és napról-napra új fejezettel bővül.

Egészségügyi családból származom, mégis 30 éve holisztikus szemléletű vagyok.Eleinte homeopátivál és gyógynövényekkel gyógyultam, majd a lélek létrán kerestem a megoldásokat.

20 évig tanárként léteztem, és ma is tanítok, csak már azt, ami a saját tapasztalataimmal átégetett hiteles tudás az élet, a létezés értelméről, az úton járás öröméről.

10 éve megismerkedtem a GNM alaptörvényeivel, megértettem, hogy a betegségeknek biológiai értelme, célja, rendeltetése van, amely a túlélésünket szolgálja. A test a lélek tükörképe, amely fájdalmaival, tüneteivel mutatja nekünk az utat. Elsődlegesen a lelkünk a változás kulcsa. A tudatossággal képesek vagyunk egyre feljebb jutni a Lélek Létrán, a gyűl-öletből, a szer-etetbe, a fél-elemből a szer-elembe.

Tovább >>


Küldetésem, hogy minél több ember megtapasztalhassa a bowen technika jótékony, harmonizáló hatását. Ezért az alább feltüntetett árakhoz képest lehetőség van családi kedvezményre az első konzultáció után.

Időpont egyeztetés telefonon. Ha lefoglalt időpontra nem tud jönni, kérem, legkésőbb 24 órával előtte jelezze, különben 3 ezer Forint készenléti díj kerül felszámításra, amely a következő alkalomkor fizetendő.Felnőttkorúak >>         Nyugdíjas és diák >>          Baba és gyermek >>

40.000

Felnőttkorú Bowen Bérlet (5 alkalom)

Felnőttkorú első konzultáció, bowen 

Tapasztalatok megbeszélése, személyre szabott kezelések

7.000

EZ AZ
35.000

Nyugdíjas, diák - Bowen Bérlet (5 alkalom)

Nyugdíjas, diák első konzultáció, bowen 

Tapasztalatok megbeszélése, személyre szabott kezelések

6.000

EZ AZ
20.000

Baba, gyermek (7 év alatt) Bowen Bérlet / 5 alkalom

Amennyiben az Édesanya is igénybe veszi a szolgáltatást, a baba- és gyermekkezelés INGYENES!

Amennyiben az Édesanya is igénybe veszi a szolgáltatást, a baba- és gyermekkezelés INGYENES!

3.000

EZ AZ

Bármilyen kérdése, észrevétele van,  előre is köszönöm bizalmát. 

Igyekeztem a weblapon a leggyakoribb kérdésekre választ adni, mivel új és szinte ismeretlen még hazánkban ez a technika. A Magyar Bowen Egyesület tagjaként ( www.bowen.hu ) elsődleges célom, hogy itthon is minél többen megtapasztalhassák ennek a gyengéd és erőszakmentes feszültségoldó technikának a jótékony hatásait. Tapasztalatszerzésre lehetősége van előadásaimon, csoportfoglalkozásaimon, amelyekről értesítem emailben, ha feliratkozik, valamint személyes konzultációkor.

Bejelentkezés E-mailen > vagy telefonon: +36205460222