A harmónia megélésére vágyik testünk, lelkünk. A test a lélek tükörképe, mely fájdalmaival, tüneteivel mutatja nekünk az utat. Konfliktusoknál egy energetikai blokk keletkezik az agyban és a testben is. A Bowen kezelés lényege, hogy a test különböző részein elvégzett speciális mozdulatokkal újrahangolja az agyban a kikapcsolt vagy rosszul működő idegpályákat, feszültségmentesít, enyhülést ad. A világ egyik leghatékonyabb lazítási, relaxációs technikája, amely a múlt században, Tom Bowennek köszönhetően vált ismertté.. Ma már világszerte használják feltöltődésre, relaxálásra.

Tovább

  

A kezelést egy állapotfelmérő beszélgetés, konzultáció előzi meg. A kezelés ideje alatt Ön egy masszázságyon fekszik, nyugodtan, a lehető legkényelmesebb helyzetben a hasán és/vagy a hátán. Ha nem tud feküdni, mert pl. várandós vagy más speciális fizikai állapota van, akkor széken ül. A kezeléshez célszerű lezser, puha, nem feszes ruhába öltözni.  
A kezelés a test meghatározott pontjain történik. Speciális izom- és kötőszöveti fogások sorozatából áll, amely képes a testi-lelki problémák és sérülések pozitív befolyásolására. A mozdulatok a lágy kötőszövetek felszíni mélységében történnek, gyengéden, fájdalommentesen.

A bőrfelszínen, vagy vékony ruharétegen keresztül alkalmazott precíz fogásokat szünet követi. Ezalatt a test időt kap arra, hogy a technika által keltett ingereket és az azokra adott testi válaszokat az agy feldolgozza, és beintegrálja, s csak ezután jöhet a következő fogás. A módszer csendet és nyugalmat igényel.  Tovább >>Effective Planning

Általános Bowen KezelésStresszoldás, feszültségmentesítés .

A Bowen alapkezelés már első alkalommal is ellazító élmény. A masszázságyon fekve, kellemes környezetben, betakarva, a csendben magunkra figyelve érezhetjük, ahogy a finom-speciális érintések és fogások milyen megnyugtatóan hatnak ránk.  Az alapkezelés derék, hát és nyakkezelést tartalmaz. Gyakran már ez is elegendő a teljes feltöltődéshez, harmonizációhoz. Aztán egy hét múlva már lehet folytatni a test és lélek mélyebb rétegeivel.

Tovább
Effective Planning

Baba - Mama BowenBowen kezelés a Babának és a Mamának is!.

Akár várandós már, akár még csak tervezi a gyermekáldást, vagy ha már megszületett a kisbabája, netán már több gyermek édesanyja, tisztában van azzal, hogy ez egy más állapot, amely csodálatos érzés, mégis sok szorongással és váratlan helyzettel, kibillent állapottal teli időszak. Egész embert kíván, testi-lelki harmóniában.

Tovább
Effective Planning

Bowen Kezelés Sportolóknak!Sportolóknak lazító és helyreállító Bowen Kezelés.

Van, aki azért sportol, mert jó érzés, erőt ad, lendületet, harmóniát. Van, aki azért, mert győzni is akar, s ezért mindent megtesz. Ha azonban lesérülünk, akkor a mozgás, ami a lételemünk, amikor egészségesek vagyunk, nehezen folytatható. 

Tovább

"Alattad a föld, feletted az ég, benned a létra." W. S.

Röviden, mert valójában feleslegesek a szavak, ha már szívből élsz: Élni, lenni tenni jó! Ha bennem béke van, a világomban is az van. 
Hosszabban: mert a szavak segítik a megértést, a tudatosság fejlődését. Hosszú volt az út idáig, és még nincs vége. Édesanyám mindig azt mondta, írjak már egy könyvet az életemről. Talán majd egyszer... most még járok rajta és napról-napra új fejezettel bővül.  Egészségügyi családból származom, mégis 30 éve holisztikus szemléletű vagyok.Eleinte homeopátivál és gyógynövényekkel gyógyultam, majd a lélek létrán kerestem a megoldásokat. 20 évig tanárként léteztem, és ma is tanítok, csak már azt, ami a saját tapasztalataimmal átégetett hiteles tudás az élet, a létezés értelméről, az úton járás öröméről.  10 éve megismerkedtem a GNM alaptörvényeivel, megértettem, hogy a betegségeknek biológiai értelme, célja, rendeltetése van, amely a túlélésünket szolgálja. A test a lélek tükörképe, amely fájdalmaival, tüneteivel mutatja nekünk az utat. Elsődlegesen a lelkünk a változás kulcsa. A tudatossággal képesek vagyunk egyre feljebb jutni a Lélek Létrán, a gyűl-öletből, a szer-etetbe, a fél-elemből a szer-elembe.

Tovább >>Küldetésem, hogy minél több ember megtapasztalhassa a Bowen technika jótékony, harmonizáló hatását. Ezért az alább feltüntetett árakhoz képest lehetőség van családi kedvezményre az első konzultáció után.

Időpont egyeztetés telefonon:

+36205460222

Amennyiben épp nem tudom fogadni a hívását, kérem, hagyjon üzenetet: melyik helyen( Vác-hétfő, Gödöllő-kedd, Budapest-szerda, csütörtök) szeretné a Bowen alkalmazását, valamint délelőtt vagy a délutáni időpont az alkalmasabb Önnek. 24 órán belül visszahívom. Köszönöm türelmét!

Amikor a lefoglalt időpontra nem tud jönni, kérem, legkésőbb 24 órával előtte jelezze, különben 3 ezer Forint készenléti díj kerül felszámításra, amely a következő alkalomkor fizetendő.

 
Felnőttkorúak >>               Baba és gyermek >>

Felnőttkorú első konzultáció, Bowen alkalmazás

Tapasztalatok megbeszélése, személyre szabott Bowen alkalmazás.

A haladó szintű Bowen kezelésekkel átlag 2-5 alkalom alatt megoldódnak akut elváltozások.

 Amennyiben több kezelésre van szüksége, lehetőség van kedvezményes bérlet vásárlására is, valamint az egy időben történt családi kezelések is kedvezményesek. Ezekről bővebben az első konzultációkor adok tájékoztatást.

7.000

Rendszeresen, legalább 6-8 hetente, prevencióra járó vendégek, akik aktívan vitték eddig is a Bowen technika jó hírét :) 

EZ AZ

Az első konzultáció alkalmával az Édesanya is megtapasztalhatja a Bowen jótékony hatását. Erről bővebben a Baba-Mama Bowen menűben olvashat.

Amennyiben az Édesanya továbbra is  igénybe veszi a szolgáltatást, a baba- és gyermekkezelés INGYENES!

Tapasztalatok megbeszélése, személyre szabott Bowen alkalmazás.

A haladó szintű Bowen kezelésekkel átlag 2-5 alkalom alatt megoldódnak akut elváltozások. Amennyiben több kezelésre van szüksége, lehetőség van kedvezményes bérlet vásárlására is.

Amennyiben az Édesanya is igénybe veszi a szolgáltatást azonos időben, akkor a baba- és gyermekkezelés 14 éves korig INGYENES.

EZ AZ

Bármilyen kérdése, észrevétele van,  előre is köszönöm bizalmát. 

Igyekeztem a weblapon a leggyakoribb kérdésekre választ adni.  A Magyar Bowen Egyesület tagjaként ( www.bowen.hu ) elsődleges célom, hogy itthon is minél többen megtapasztalhassák ennek a gyengéd és erőszakmentes feszültségoldó technikának a jótékony hatásait. Tapasztalatszerzésre lehetősége van ismeretterjesztő Bowen előadásaimon és Lélek Létra tanfolyamaimon, valamint személyes konzultációkor.

Bejelentkezés telefonon: +36205460222

Amennyiben épp nem tudom hívását fogadni, kérem, hagyjon üzenetet: melyik helyen( Vác-hétfő, Gödöllő-kedd, Budapest-szerda, csütörtök) szeretné a Bowen alkalmazását, valamint délelőtt vagy a délutáni időpont az alkalmasabb Önnek. 24 órán belül visszahívom. Köszönöm türelmét!

Jelen oldal üzemeltetője a jogvédett tartalmakat, ezen belül, de nem kizárólagosan a Bowen® és a Bowtech® logót és megjelölést a BTAA, és a BTAE, illetve ezen szervezetek magyarországi képviselőjének engedélyével használja.