Oldal kiválasztása

Kis változtatás a mindennapi rutinban hosszú távon nagy eredményeket hoz.

Ez most a Hölgyeknek szóló kiegészítő anyag, amely olyan apró trükköket, megfigyeléseket, tapasztalatokat tartalmaz, amelyek betartása megkönnyíti a testük harmonikus működését.
Érdemes odafigyelni ezekre:

  • tanga bugyi: szexy, láthatatlan, van, akinek kényelmes is. Azonban csak alkalmi viseletre ajánlható. Oka: pont a farokcsont területét ingerli észrevétlenül, folyamatosan. Így túl stimulálja ezt a területet, amely befolyással van a női hormonális egyensúlyra.
    Jó néhány olyan vendégem volt, akik gyermeket szerettek volna és sokáig nem teljesült a vágyuk. Amikor azonban megértették a fentieket, azonnal lecserélték kényelmes alsóneműre (pl. francia bugyira) a fehérneműjüket. Az eredmény hamar megmutatkozott.
    Sok kamaszlánynál is ez a kis változtatás enyhítette a fájdalmas menstruációs tüneteket.
  • melltartó: hasznos ruhadarab, de csak akkor, ha a méretben tökéletes és merevítő mentes. A leggyakoribb hiba, hogy túl szoros. Észre sem veszik a Hölgyek, hogy a hátuk közepén, a kapcsoknál folyamatos nyomás alatt van a hátközépi terület. Ez pedig óriási probléma, mivel a mindennapi stressz nagy része itt gyűlik össze és a szorítás miatt oldódni sem tud. Ez hamarosan hát, váll és nyak fájásban jelentkezik. A merevítők gyakran nyomják, szorítják a bordaívet, ami aztán mellkasi tüneteket produkál. Volt már olyan pánik tünetekkel rendelkező vendégem, aki, amint lecserélte kényelmes bralettre a melltartóját, sokkal jobban, szabadabban érezte magát, ritkultak a rohamok, majd szép lassan el is múltak. Nem állítom, hogy pusztán a melltartó csere okozta a gyógyulást, ám hogy felgyorsította, megkönnyítette a folyamatot, az biztos.
  • tűsarkú: nőis, szép lábformázó, alkalmi viselet. Ha lehet, csak így használjuk. Hosszú távú viselése izom rövidüléseket, bütyköket, csípő elmozdulást, térdfájdalmat okoz. Ha mindenképpen ragaszkodunk hozzá, akkor cserecipő legyen nálunk. Nem ciki tudatosnak lenni és hosszútávon gondolkodni.
  • ridikül: minden Nő alapdarabja. Igen ám, de néha túltoljuk és már nem egy pillekönnyű kisdarab, hanem háromnapi túlélő csomag súlya van. Nem is gondolnánk, hogy az egyoldalú, folyamatos váll terhelés okozza pl. a nyakfájásunk. Ezért használjunk inkább csinos hátizsákokat, de azt sem féloldalasan, hanem szabályosan, méretre állítva.